We zijn weer een stapje verder om de opslagschuur wat het was te transformeren naar een kickass studio! Om daar toe te geraken moest er een en ander wijken en dat zijn onder andere een stuk of wat stalen balken die her en der de boel wat blokkeren.

Vorige keer waren er al een paar weggehaald, dat knapte al op en dus op naar de volgende batch! Eerlijk is eerlijk, het is nogal een klusje als je daar niet al teveel ervaring mee hebt. Kom je daarmee op de vraag waarom dit dan niet door pro’s wordt gedaan die dat allemaal in een fractie van de tijd kunnen doen, pro’s werken niet gratis. En gezien de studio meer een goed doel is dan een commerciële instelling, en de hoeveelheid te spenderen poen is behoorlijk beperkt. Vandaar ook de fundraiser.

Maar ondertussen klooien we vrolijk verder en tegelijk nuttige lessen geleerd! Want wat blijkt? Die dunnere stalen H-balken lijken zich een stuk makkelijker te laten zagen dan slijpen! Dan gaat een en ander ineens een heel stuk sneller! Het meeste van het zware spul is dus weg, dat scheelt al een hoop en krijgen we al een idee wat er met de ruimte mogelijk is en om dat te vieren is er meteen al een berg recyclehout gedropt! Balkjes om wandjes te zetten! Altijd handig, alleen nog even schoonkrabben, zit wat kit- en gipsplaatresten op.