Zo langzamerhand wordt het tijd om de studio te gaan ontwerpen. Vandaag flink de maten genomen en verwerkt in een verse plattegrond. Dat was nodig gezien de tekeningen die aanvankelijk waren aangeleverd een tikkeltje afwijken van de werkelijkheid.

Het uiteindelijke ontwerp moet dus nog even op zich wachten, eerst de nieuwe plattegrond goed uitwerken. Is dat echt nodig? Nou… Ja. Misschien niet perse, maar ik ben nou eenmaal een techneut met een zeker tic om projecten uit te stippelen tot de kleinere details. Dat het nu op papier wordt gezet is wel wat nieuws, normaal bouw ik het gehele project in mijn hoofd, waarna de realiteit mijn verbeeldingsvermogen inhaalt. Maar soms lukt dat niet allemaal zo goed meer. Zal een ouderdomskwaaltje zijn denk ik dan 😉

Maar goed, een eerste concept was al eens getekend, maar daar zal zeer en hoogstwaarschijnlijk een en ander van worden afgeweken. Hangt ook weer af van een aantal factoren, waar ik weer net te weinig kennis over heb of kan vinden. Dus op jacht naar het consult van een pro-bouwer!

Hier toch nog even, voor de vorm, het concept: