Nu er een en ander aan kennis is verworven en weten hoe het project wordt aangevlogen is er afgelopen weekend de begroting gecalculeerd. De totale te verwachten kosten om de Studio te kunnen bouwen komt op iets minder dan €70.000,00.

Das een pittige investering, en dan is er nog rekening gehouden met een flinke besparing door te kiezen voor onder andere tweedehands producten en een flinke hoeveelheid huisvlijt en natuurlijk de reeds gedoneerde producten van Chris en een aantal van de vrienden waarmee al een dikke €10- tot 15.000 is bespaard. Tevens is de huur á €1100 per maand ook niet mee gecalculeerd. Zodra de Studio draait zal er enige commercie worden toegepast om de vaste lasten te gaan dragen. De rest van de tijd is de studio met alle faciliteiten beschikbaar voor de doelgroep.

Ondanks alle goede wil blijft er een grote kans dat er voor een aantal werkzaamheden professionele hulp nodig is van vakmensen of aanneming. Dit is zal een aanvullende kostenpost worden op de verwachte raming.

Er is dus een lange weg te gaan!

Voor de liefhebbers is de begroting als pdf hier te downloaden. Dan is te lezen hoe de posten zijn opgebouwd. Snap je meteen waar die fundraiser voor bedoelt is! Vanuit de stichting wordt dadelijk heel veel kosteloos georganiseerd, maar dat betekend niet dat het niks kost 😉