Nu dan, een paar weken even geen werkzaamheden verricht aan de studio! Een ander had voorrang, zoals het opruimen in inboxen van de oude studio. Want eind van de maand wordt de volgende ruimte opgeleverd. Dus de gehele oude productiestudio staat nu in dozen, in de opslag van Studio.Kryss.

Toen dat allemaal was geregeld, vlot de slijptol en zaagmachine er weer bijgepakt en de laatste staalmeuk verwijdert! Nu pas heb je een idee hoe de ruimte kan worden ingedeeld en waar de mogelijkheden liggen.

Zoals op de foto’s is te zien zijn de laatste dwarsbalken achterin door gehaald en is er ruimte om eventueel een loopgang te creëren. Meteen ook de uitstekende staalsplinters en reststaal weggeslepen van de kolommen en de balken zodat het nu een geheel schone en vlakke H-balk constructie is. Beter ook want in een waas van vermoeidheid al een keer een snee opgelopen van een scherp randje.

Dus nu komt al heel snel het belang van een compleet ontwerp in zicht! Maar de eerste en meest belangrijke stap wordt het aanhelen van het bestaande gipsplafond en trachten de geluidsisolatie nu al zo maximaal mogelijk te krijgen! Bij het slijpen was zelfs met gesloten tussendeuren het geluid ontiegelijk goed hoorbaar in bijna elke ruimte van het pand. Dat is natuurlijk niet goed en zeker niet de bedoeling! Dus stap 2: Isoleren!
eerste alleen nog even stap 1.8B afronden, afvoeren van al die staalzooi. Dat grote rek moet ook nog uit elkaar, kan dat ook mooi worden opgehaald, en liefst zo vlot mogelijk!

Wordt vervolgd!