Nu de controlroom al lekker opschiet en in de tussentijd moest worden gewacht op materiaal, zijn we begonnen met het lostrekken van het bestaande plafond wat de opnamestudio gaat worden.

Gelijk aan het stukje boven de ctrl-room, is het ook hier belabberd gesteld met het plafond. Gaten, kieren, een minimum aan isolatiewol en kraken als de ziekte!

Dus alle gipsplaten eraf, welke reeds mooi zijn hergebruikt in de ctrl room. De rockwoolplaten zijn er ook meteen keurig uitgehaald en op een stapel gelegd, deze worden ook wel weer tegen de zijwand geplaatst naar de buren toe.

Uiteraard was er een zekere hoeveelheid purschuim te vinden wat na verwijderen al vlot het missen van een apart piep-kraakje oploste. Dus ook meteen nog een tip alhier, blijf bij pur vandaan!!

Tegelijk viel het al vlot op dat er 1 van de toch wel behoorlijke grote draagbalken wel heel erg was getordeerd! Das een probleem, zeker als ie door blijft krullen en nu al tegen een CV leiding aan zit te drukken. Zit niet te wachten op een waterballet dus daar moet wat aan gedaan worden. Ik vrees dat het stuk er tussen uitgezaagd moet worden en er een nieuwe drager voor in de plaats moet komen. Of het moet lukken om met behulp van een krik ofzo deze wat terug te buigen en dan met steun en drukbalken deze op de plaats te laten houden, maar of dat zo slim is…

En daarna gestart met dichten van de buitenkant van de ctrl room. Einde van de vakantie en een ‘rustperiode’ van 3 weken gestoord en onaangesloten doorkachelen klussen 😉

Ohja, de zijwand waar die armaturen boven zitten? Daar hebben we de gipsplaten van weggehaald en wat denk je? Muur bedekt met massief spaanplaat! Van die kneiterharde onbetaalbare massieve deuren! Hadden we eerder moeten weten.. Leuke meevaller evengoed 😉

En zwaaar!!!

“En dat plaatje van die Supernova dan?”
Nou, das een jongensdroom die uit is gekomen, helemaal opgehaald uit Duitsland bij een producer genaamd Robby Steiner die weer aan de weg timmert met een track Die Neue Zeit. Hele aardige man die het toch weer aandurft om full time de muziek in te gaan. Mooi voorbeeld om toch dromen na te jagen in plaats van ze te hebben terwijl je doet waar je niet gelukkig van wordt.