Alles kan en mag in de muziek, geen grenzen, geen begin en geen eind.

De studio zelf daarentegen, dat is een ander verhaal, daar hebben we een aantal regeltjes hoe wordt verwacht te gedragen en om te gaan met de materialen.

Het zijn er niet veel, maar ze zijn wel keihard:

11MEETup

Op de volgende pagina’s kan de studio worden geboekt. Let hierbij op dat de naam, adres, email en telefoon nummer van de boeker correct dient te zijn ingevoerd en wordt je het aanspreekpunt cq verantwoordelijk bevonden voor jezelf en de groep mensen die meekomen. In enkele gevallen zal er een eerste contact worden gelegd om aan te voelen of ‘we klikken’.

11NOSMOKE 400

Er wordt ABSOLUUT NIET GEROOKT in de studio. Geen sigaret, geen sigaar, geen joint zelfs geen vape! Roken kan buiten, peuken netjes opruimen dus niet ergens heen tieven. Wordt iemand betrapt op roken in het pand, kom je er niet meer in.

11MESS400

Het is geen probleem om een beker drinken, wat eten en snaai mee de studio in te nemen, maar uiteraard draagt men ieder zorg dat het niet over de vloerbedekking, of erger, de techniek wordt uitgedeeld. Wordt er echter een zwijnenstal aangetroffen, dan is er kans dat er aanvullende schoonmaak- en/of reparatiekosten in rekening wordt gebracht.

11vandal400

Als er gebruik wordt gemaakt van de leen-instrumenten, dan wordt er van verwacht dat er mee wordt gewerkt zoals je zelf zou willen dat er met je eigen materiaal wordt omgegaan. Het is geen high-end spul. Misbruik, slopen of stelen levert een levenslange ban op en een dikke factuur voor degene die de boeking heeft geregeld en betaald. Bij diefstal en vandalisme gaan de gegevens van de boeker ook direct richting de overheid.

11insur400

Elke bezoeker is aansprakelijk voor zijn/haar eigen veiligheid en materiaal. Studio Kryss neemt geen verantwoording van materiaal welke geen eigendom is van Studio Kryss welke om wat voor reden defect of schade oploopt in en rondom de studio. Check voor de zekerheid of het materiaal een buitenhuis verzekering heeft.

Over het algemeen zijn bezoekers nooit alleen in de studio. Vaak is er een engineer of mixer bezig in de productieruimte waar men altijd terecht kan voor vragen of problemen. Tevens dient men rekening te houden dat passief camera toezicht in- en rondom de studio aanwezig is.

Als de bovenstaande wenken goed zijn gelezen, dan kan bij akkoord op de onderstaande knop worden gedrukt om verder te gaan naar de boekingspagina!

Mocht je nog vragen hebben, of liever eerst contact leggen met Studio Kryss om een en ander door te nemen alvorens een afspraak te boeken, neem dan contact op via de contactpagina.