Soms is het vinden van informatie, nuttige tips en trucs omtrent het maken van muziek wel eens lastig te vinden, of is er juist teveel van dat het lastig wordt een boom in dat bos te vinden. Best kans dat je hier wat kan vinden wat je wel verder helpt. In ieder geval lees je hier de nuttigheden die in onze studio altijd wel van toepassing zijn! Mocht je ergens specifieke vragen hebben omtrent alles wat met muziek te maken heeft, technische vragen of gewoon in het algemeen, dan kun je altijd een whatsapp sturen naar 0640001593 of stuur een berichtje via het contactformulier.

Ook voor het geven of krijgen van workshops kun je bij ons terecht. Zo kun je bijvoorbeeld aan de hand van praktijkvoorbeelden het verschil tussen de verschillende microfoons en microfoonopstellingen kennen. Methodieken om microfoons voor de verschillende instrumenten te plaatsen. Maar ook introducties in het gebruik van computersoftware, bijvoorbeeld onze standaard DAW, Harrison Mixbus 32C of het gebruik van MIDI.

Docenten of mede muzikanten kunnen ook bij ons terecht voor het geven van les of workshops. Muzikanten die les willen geven in het leren spelen van een instrument, kunnen dit ideaal bij Kryss organiseren. Elke doordeweekse avond tussen 19:00 en 23:00 kunnen er les avonden worden ingepland en in overleg eventueel ook de weekenden. Mocht er plannen zijn om voor langere tijd vaste avonden in te plannen, geef dit dan tevoren even door, dan kan dit tijdblok worden gereserveerd.

Neem contact op voor vragen en de mogelijkheden.