Studio Kryss is ook uitstekend geschikt om gewoon lol te maken. Daarom organiseren we eens in de zoveel tijd, en bij groot succes een regulier terugkerend evenement, zoals een jamsessie. Deze worden georganiseerd voor de verschillende genres en publiek.

Drumcirkels bijvoorbeeld zijn erg populair, maar ook meditatie-sessies waar men kan plaatsnemen en zich laat meevoeren naar waar de ziel of de host je wilt brengen.

Inloopavonden of dagen zullen ook worden aangekondigd, dan kom je aan en neemt plaats om een eigen arrangement te laten horen of schuift aan om mee te jammen met de spelers die al bezig zijn.

Ook is het mogelijk om zelf een open sessie te organiseren. Stel dat je op zoek bent naar mede muzikanten die wellicht dezelfde voorkeur heeft voor een bepaald genre muziek, heb je kans dat er bij Kryss een bandje kan ontstaan. Mocht je nog nooit in een band hebben gespeeld, maar zou dit willen, dan kun je jezelf op een lijstje zetten. Zo kunnen we door de tijd heen helpen om een groepje muzikanten samen te brengen en helpt Kryss om de band vorm te geven met tips, trucs of misschien zelfs als producent om jullie ideeën in een vorm te gieten!

Ook kunnen we eens in de zoveel tijd een workshop organiseren waarbij een aspect van muziekmaken wordt uitgelicht. We kunnen hierbij samenwerken met opleiders of docenten die eens een praktijkvoorbeeld willen laten zien. Voor vragen hierover kun je het contactformulier invullen.

Naast de mogelijkheid om ervaring op te kunnen doen met samenspel, biedt Studio Kryss ook aan om als leslocatie te dienen. Lees hier iets meer over op de pagina van Kryss College

Neem voor vragen, ideeën en suggesties contact op via Whatsapp 0640001953 of middels het contactformulier